O nama

Facial Aesthetics Phi

Facial Aesthetics Phi tim specijaliziran je za neinvazivne i nekirurške postupke u svrhu zdravlja, pomlađivanja i estetike lica.

Specijalizirani smo za različite tretmane i imamo cjelovit, individualni pristupozasnovan na Zlatnom rezu.

U želji da vam predstavimo najbolje nekirurške tretmane za pomlađivanje lica i tijela, naš visokoobrazovani tim kontinuirano prati najnovije svjetske trendove.

Kao članovi Hrvatske udruge za estetiku lica i IMCAS akademije kontinuirano unapređujemo svoje znanje i sudjelujemo na svjetskim kongresima i radionicama.

Naš osnovni cilje je pružiti vrhunsku uslugu korištenjem visoko kvalitetnih materijala i proizvoda.

Otkrijte tajnu estetike zlatnog reza!

Team

sandra-01
sandra-01

Dr. Cvetković Glazer Sandra

Voditeljica Tima

Dr. Sandra Cvetković Glazer diplomirala je 2010. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci i time stekla visoku stručnu spremu i titulu doktora medicine.
2013. započinje program usavršavanja na anesteziologiji, intenzivnoj njezi i liječenju boli, a u slobodno vrijeme istražuje estetsku medicinu.
2015. započinje doktorat na Studiju kineziterapije i kreće na tečaj botulinum toksina tipa A te napredni tečaj primjene hijaluronskih filera pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva za estetiku lica. Sudjelovala je u Allerganovim radionicama za periorbitalno pomlađivanje s Juvedermom i Videlbom 2016. godine.
U 2017. sudjelovala je u mnogim edukacijskim radionicama llergan Instituta i IMCAS kongresa u Parizu.
U rujnu 2017. održala je poster prezentaciju na AMEC i VISAGE Congressu u Monte Carlu, gdje je nominirana za nagradu na 5. Trofeju protiv starenja i ljepote za najbolje kliničko izvješće.

lovro-01
lovro-01

Lovro Lipak

Med. Tech.

Lovro Lipak, medicinski tehničar, diplomirao je 2002 godine.
Zaposlen je u hitnoj medicinskoj pomoći.

Rad na estetici lica počinje prakticirati 2015 godine, a specijalizirao se za tretmane mezoterapije, pilinge i luksuzne tretmane lica.

Pohađao je IMCAS 2018, svjetski kongres za estetsku kirurgiju i kozmetologiju.