Reviderm System

1. ULTRAZVUK
Reviderm ultrazvučni tretman lica koji trenutno poboljšava teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazuje da stimulira stanične mehanizme odgovorne za regeneraciju i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih lifting i zateznih efekata, postoji i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji koži pomaže da duže zadrži mladenački izgled. Podizanje tretmana stimulira mehanizam obnove stanica i djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled, tonus i svjetlinu kože.
Učinak ultrazvuka stimulira rast novog kolagena i tijekom vremena stvara prirodni učinak punjenja i toniranja kože. Liječenje je potpuno neinvazivno i odmah nakon zahvata daju početne rezultate. Za potpuni učinak dizanja potrebno je pričekati 2 do 3 mjeseca da se istrošeni kolagen zamijeni novim i jačim. Klizamo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea. Uklanjamo bore na licu i vratu. Potičemo proizvodnju novog kolagena
Preporučujemo tretman face liftinga za osobe starije od 30 godina ili one koji su primijetili prve bore na licu i / ili gubitak elastičnosti.
Prije ultrazvučnog tretmana, kožu očistiti mlijekom i pjenom. Nakon što je koža čista, faza enzimatskog ribanja slijedi uklanjanje sloja rožnice stanica. Nakon tretmana koža je propusna i ima veću sposobnost apsorpcije aktivnih sastojaka. Stoga, liječenje se nastavlja dermokozmetikom REVIDERM umetanjem u potkožno ampule koje sadrže visoke razine aktivnih sastojaka, kao što su hijalurone. Ampule se nanose na kolagensku masku koja će pružiti ugodan osjećaj hlađenja dubokim prodiranjem vlage u potkožno. Samo je 15 minuta koža učiniti baršunastom i mekom, a nanošenjem seruma i kreme, ovisno o tipu kože klijenta, te nježnoj masaži, stavit ćemo ovaj kraj na tretman. Nakon tretmana koža je obnovljena, u mladenačkom izgledu, bez velikog crvenila. Osoba se može odmah vratiti na svoje dnevne rutine i aktivnosti. Također, nakon tretmana možete odmah napraviti šminku.

Reviderm System

2. MIKRODERMOABRAZIJA
Mikrodermoabrazija, jedan od najčešćih tretmana na svijetu, nešto je što su mnogi čuli, ali ne znaju što je točno riječ. Tretmani mikrodermoabrazijom savršeno će osvježiti i regenerirati sve tipove kože, smanjiti bore, smanjiti hiperpigmentaciju i obnoviti zdrav izgled i kožu.
Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica posebnim uređajem (Reviderm Skin Peeler) stimulira se snažan rast novih zdravih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice zatim migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući rezultirajuće oštećenje tkiva tkiva. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacije.
To je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulirati stupanj i koliko agresivno želimo pristupiti liječenju. Kroz protok aluminij oksida, Reviderm Skin Peeler nježno i bezbolno uklanja gornji sloj kože na kontrolirani način. Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica stimulira se snažan rast novih zdravih stanica, koje treba osigurati nakon samog tretmana i određenih aktivnih sastojaka kako bi se održali rezultati liječenja. Biranje pravog aktivnog sastojka u vašem Reviderm sustavu će biti predano vašem specijalistu, koji će vas postupno i sigurno dovesti do zdrave i njegovane kože, te će u konačnici osigurati vašu osnovnu funkciju da vas zaštiti!

Reviderm System

2. MIKRONEEDLING
Dugi niz godina, microneedling se smatra tajnim oružjem među anti-age tehnikama.
Lijepa koža zahtijeva apsolutnu preciznost, a mikro-igla je izrađena od mikro-finih igala koje precizno izrezuju kožu s visokom preciznošću i rade male, intenzivne ozljede kože koje pokreću regenerativne procese. Inovativni Skin Needler Precision Liner ima potpuno novi izgled od jedne linije od 10g, čija se dubina može prilagoditi ovisno o izazovu kože.
Ovaj poredak osigurava preciznu penetraciju u sve dijelove lica, čineći tretman iznenađujuće bezbolnim i minimalnim invazivnim. Reviderm Skin Needler se od svog prethodnika razlikuje po limiteru koji omogućuje kontrolu u jednom koraku dubine prodora i samopokretanja. Mikro-fine čestice razdvajaju stanične linije u epidermisu kroz kratkotrajne male šavove. Time se aktiviraju mehanizmi samoizbijanja kože koji dovode do dugotrajnih strukturnih poboljšanja bez ikakvog mjerljivog oštećenja kože.
Trenutni učinci:
Koža je vidljivo čišća i glatkija
Deset je svjetlija i svjetlija
Ton kože je ravnomjerniji
Dugoročni učinci:
Nova kolagenska vlakna
Otklanja oštećenje strukture kože
Ugrađena epiderma
Poboljšano zadržavanje vlage
Liječenje mikro iglom je minimalno invazivno i ne uzrokuje značajna oštećenja kože, zbog čega gotovo svaki idealan kandidat bez rizika od dugoročnih štetnih učinaka. Tipični važni čimbenici, kao što su dob, vrsta ili boja kože, nisu važni u ovom slučaju. Čak i dijelovi tijela gdje je koža nešto tanja, kao što je unutrašnjost nadlaktice, mogu se tretirati tretiranjem mikro iglama jer je dubina “penetracije” igle strogo kontrolirana.
Prije tretmana, kožu treba najprije očistiti preparatima odabranim za kožu. Zatim slijedi enzimski piling u dvije faze kako bi se uklonile površinske nečistoće. Nakon toga, ovisno o problemu koji se liječi, odabrane su ampule ili formule koje se dodatno “subkutano” oduzimaju Microsigue Skin Needler. Svaki dio kože tretira se u 3 smjera, a dubina igle se određuje ovisno o problemu koji se rješava. U završnoj fazi tretmana koža se tretira Calming Silver sprejom koji djeluje antibakterijski i brzo umiruje i hladi kožu. Maska na bazi srebra (Silver detox maska) se nanosi sljedećih 20 minuta, a tretman završava zaštitnom kremom.
Tretman se može izvoditi samostalno i može se kombinirati s drugim anti-age tretmanima iz naše bogate ponude. Dobro se kombinira s mikrodermoabrazijom REVIDERM Skin Peeler koja uklanja kožni sloj kože pomoću kristala aluminijevog oksida i omogućava Skin Needleru da ima još bolje učinke.
Nakon samog tretmana, ovisno o dubini prodora igle, može doći do blagog crvenila tijekom 1-2 dana. Sljedećeg dana moguće je nanijeti prah. Ova metoda temelji se na znanstvenim, kliničkim istraživanjima i dokazanim rezultatima – vidljivoj regeneraciji kože nakon čega slijedi stvaranje novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.
Ne podliježe gotovo nikakvom riziku oporavka, tj. Nema zacjeljivanja rana ili promjena pigmentacije kože, jer je tehnika mikro-iglanja, bilo Dermapen ili Skin Needler, idealna za svjetle i tamne tonove kože.
Preporučljivo je izbjegavati sunce i solarij 3 do 5 dana nakon tretmana mikrogranjem, a nakon tog razdoblja potrebno je koristiti zaštitnu kremu kada je izložena.
Ako imate otvoren rani tretman, ne možete se prijaviti.
Isto tako, ne preporučujemo liječenje novootvorenih, ozlijeđenih ili izgorjelih područja.

  • Share: