SKINBOOSTER

Hijaluronski gel za poboljšanje kvalitete kože – povećava glatkoću, hidrataciju, elastičnost i smanjuje bore. Djeluje na poboljšanje teksture kože, pa izgleda opušteno i nahranjeno, a traje i do devet mjeseci. Osim toga, korištenje Juvederm Volite Gel smanjuje potrebu za višestrukim tretmanima. Intradermalno se ubrizgava i budući da gel sadrži anestetičke tvari, vrlo je ugodan za korištenje.

Funkcija je zamjena hijaluronske kiseline koju je tijelo prirodno prestalo proizvoditi i proizvodi novi kolagen. Juvederm Volite hidratizira vašu kožu iznutra i osigurava dugotrajnu vlagu u tretiranim područjima na način da se nikada ne mogu postići skupe kreme.

Gel se nanosi jednom i preporučujemo ponoviti liječenje svakih 9 mjeseci ili po potrebi.

To je tretman “šetnja u hodu” u trajanju od 30 minuta.

 

MEDICINSKA MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je zahvat, pri kojem u srednji sloj kože – dermis, injekcijama, unosimo razne aktivne sastoje; hijaluronsku kiselinu, vitamine i druge značajne nutritijente, ovisno o željenom rezultatu, te tako kožu hranimo iznutra.

Time joj omogućujemo dulje trajaje učinka aktivnog sastojka, što se  ne može postići kremom. Molekule hijaluronske kiseline, koja je čest sastojak krema, su prevelike da bi mogle izvana prodrijeti do srednjega sloja kože, do dermisa, stoga te kreme navlaže samo gornji sloj i nisu tako učinkovite. Mezoterapija djeuje u dubljem sloju naše kože, koji samim mazanjem različitih proizvoda ne možemo postići. Za razliku od microneedlinga čija je najveća dubina dosega 1,5 mm, sa mezoterapijom mozemo djelovati na dublje slojeve kože I potkožja.